Hirdetés

Kiderült, ki lehet a harmadik Hang nélkül mozi új rendezője

|

John Krasinski távozik a széria éléről, de ettől még az ő ötletét fogja megvalósítani a Hang nélkül 3.

Hirdetés

John Krasinski több szempontból is a Hang nélkül-filmek atyja: ő rendezte az első két részt, ráadásul az első epizódban főszerepet is vállalt felesége, Emily Blunt mellett. Egy ideje már tudjuk, hogy készül a A Quiet Place: Part III, vagyis a harmadik Hang nélkül-mozi, de ezúttal már nem Krasinski rendezésében.

Az új film nem egy közvetlen folytatás lesz, hanem inkább egy spin-off Krasinski ötletei alapján. A friss jelentések szerint egyébként sem ő, sem Emily Blunt nem tér vissza színészként sem.

Hirdetés

Az viszont a Deadline már most tudni véli, hogy a Nicolas Cage-féle Pig direktorát, Michael Sarnoskit szemelte ki a stúdió a harmadik film rendezőjének, jelenleg is folynak vele az aktív tárgyalások. Sarnoski korábban az Olympia és a Fight Night Legacy minisorozatokon dolgozott társrendezőként, illetve rövidfilmek (Fight Night Legacy, Love of the Dead) kapcsolhatók hozzá, nincs tehát még komoly filmográfiája. 

Szerintetek ez esetleg aggodalomra adhat okot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)