Hirdetés

Kiderült, ki lesz Teller Ede Christopher Nolan filmjében

|

Újabb sztárok csatlakoztak az Oppenheimer stábjához, az egyikükről pedig megtudtuk, hogy ő alakítja a Manhattan terv magyar-amerikai fizikusát.

Hirdetés

Ősszel vált publikussá, hogy Christopher Nolan a realitástól elrugaszkodott Tenet után egy valódi történetet, az első atomfegyverek kifejlesztését dolgozza fel, ahogy azóta kiderült az is, ki lesz az Oppenheimer főszereplője.

The Hollywood Reporter újabb szerepek esetén erősítette meg a közreműködő színészek kilétét, ami alapján tehetségből nem lesz hiány a forgatáson.

Hirdetés

A címszereplőt alakító Cillian Murphy mellett eddig is nagy nevek sorakoztak fel, Oppenheimer feleségét Emily Blunt formálja majd meg, a Manhattan tervet vezető Leslie Groves-ként Matt Damont láthatjuk majd viszont a vásznon, míg Robert Downey Jr. Lewis Strauss, az Atomenergiai Bizottság elnöke szerepében tűnik majd fel. Ehhez az egyébként is lenyűgöző névsorhoz csatlakozott Florence Pugh, Rami Malek, és Benny Safdie.

Pugh szerepe kifejezetten érdekes lesz, ő alakítja majd Jean Tatlockot, az Egyesült Államok Kommunista Pártjának egyik tagját, aki többször megpróbálta megnyerni az ügyüknek Oppenheimert, ezzel gyanúba keverve a tudóst. A korábban Freddie Mercuryt is megformáló Rami Malek szerepéről csak annyit tudunk, hogy egy másik tudós lesz, Benny Safdie-ről viszont konkrétan tudjuk, hogy Teller Ede szerepét kapta, aki Oppenheimerrel együtt vett részt az első atomfegyverek kifejlesztésében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A forgatás viszont valószínűleg egy darabig még nem kezdődik el, ugyanis az Oppenheimer megjelenését 2023. július 21-ére tűzte jua stúdió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)