Hirdetés

Kiderült, kit alakít Brie Larson a Halálos iramban 10-ben

|

A Halálos iramban 10-ben egy jól ismert szereplőhöz kapcsolódik majd Brie Larson karaktere.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Halálos iramban 10 bemutatója, a népszerű széria legújabb felvonása 2023. május 18-án érkezik majd meg a hazai mozikba. Egy ideje már tudjuk, hogy az aktuális főgonosz a 2011-es Ötödik sebességben című részben elintézett Hernan Reyes fia, Dante lesz, aki nem más, mint Jason Momoa alakít. Nem a DC Aquamanje lesz azonban az egyetlen új sztár a fedélzeten. 

A tizedik részben ugyanis szerepelni fog az MCU Marvel Kapitánya, vagyis Brie Larson is, és most már az is kiderült, hogy egészen pontosan kit alakít. 

Hirdetés

Brie Larson karaktere, Tess nem más lesz, mint Mr. Senki lánya. Mr. Senkit valószínűleg nem kell bemutatni a sorozat veterán rajongóinak, a Kurt Russell által alakított Frank Petty a hetedik epizód óta a széria fontos szereplője. Larson mindenrről egy interjúban beszélt a Total Film magazinnak.

A színésznő elmesélte azt is, hogy Tess gyakorlatilag az Ügynökség tagja, de nem követi őket vakon, inkább a Toretto família mellé áll. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)