Hirdetés

Kiderült, kit lehetett hallani az Örökkévalók stáblistás jelenetében – ekkora csavarra nem számítottunk

|

Maga a rendezőnő, Chloé Zhao erősítette meg az Örökkévalók végén hallható nagy cameót.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, az alábbi sorok masszívan spoileresek lesznek az Örökkévalók végét, egészen pontosan az egyik stáblistás jelenetet illetően, szóval ha valakinek ez eddig nem lett volna egyértelmű, akkor most még bőven van lehetősége más olvasnivalót keresni a GameStaron.

Akik viszont maradnak, azok készüljenek fel arra, hogy alaposan ki fogjuk vesézni azt az extra jelenetet, melyben Dane Whitman, vagyis Kit Harington karaktere előkotorta a családi fegyvert.

Hirdetés

Az átlag mozinéző nem tudhatott erről előre semmit, de a Marvel képregények tudorai számára egyértelmű volt, hogy Harington karaktere is egy szuperhős, Dane Whitman ugyanis a Marvel füzeteiben nem más, mint Fekete Lovag. A szóban forgó stáblistás jelenetben Whitman kinyitja családja legendás fegyverének az Ében Pengének a ládáját, de magát a mágikus kardot egyelőre nem meri kézbe venni - ezt a pengét egyébként a képregényekben maga Merlin kovácsolta. Az Ében Penge egy elképesztően erős varázstárgy, képes átvágni bármilyen anyagon, ugyanakkor ha vért ontanak vele, szépen lassan az őrületbe kergeti viselőjét.

Miközben Whitman hezitál, megszólal egy hang: "Biztos abban, hogy készen áll erre, Mr. Whitman?". Ennyiből nem egyszerű rájönni arra, ki is szólította meg Fekete Lovagot, nyilván magyar szinkronnal egyenesen lehetetlen küldetés mindez. Az eredeti, angol verzió nézői azonban úgy tippelték, nem más, mint Mahershala Ali szólt itt Whitmanhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Chloé Zhao, az Örökkévalók rendezőnője pedig nemrég elismerte, tényleg a Marvel új Pengéje vonta itt kérdőre Harington karakterét. Ali önálló Penge filmjét még a 2019-es San Diego Comic-Conon jelentette be a Marvel Studios, azóta pedig kiderült, hogy Bassam Tariq fogja rendezni a mozit, és jó eséllyel 2022 júliusában kezdődhet a forgatás, de a pontos premierdátumról, illetve a további szereplőkről egyelőre még nem hallottunk semmit sem.

Nagyon úgy fest, hogy akár Kit Harington is szerepelhet a Penge filmben, ami egyáltalán nem meglepő a Marvel Comics kiadványai alapján. Fekete Lovag és Penge ugyanis harcolt már együtt a vámpírok ellen, az MI:13 című képregénysorozat egy masszív szelete pontosan erről szólt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)