Hirdetés

Kiderült, láthatjuk-e még valaha A galaxis őrzői felnőtt Grootját

|

James Gunn legutóbbi Instagram Q&A-je alapján pontos választ kaptunk arra, hogy valaha visszatér-e még eredeti, meglák formájában a közönségkedvenc Groot.

Hirdetés

Aki látta A galaxis őrzői első felvonását, annak nem jelent új információt, és ennyi év távlatából talán nem is igazi spoiler már, hogy itt bizony Groot meghalt. A sztori végén azonban kaptunk egy új Grootot, de James Gunn korábbi nyilatkozatai alapján tudjuk, hogy az új Groot ténylegesen egy "új Groot" és nem a régi Groot reinkarnációja.

Ha mindenki tudta követni az eddigieket, akkor folytatjuk a dolgot: James Gunn legutóbbi instagramos kérdezz-felelek adása alapján, ahol egy lelkes rajongót az érdekelte, hogy láthatjuk-e újra felnőtt formában a faembert.

Hirdetés

Gunn újra kihangsúlyozta, hogy az eredeti, felnőtt Groot már nincs többé, és ha csak nem készül egy előzmény film, akkor nem fogjuk újra látni. Azért azt reméljük, hogy A galaxis őrzői vol. 2.-ben és a Végtelen háborúban látott "tini ent" azért előbb-utóbb felnőhet.

A Q&A-ban egyébként a folytatás is szóba került, ahol Gunn kicsit tisztázta a beosztást. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a jövő év második felében fogják elkezdeni A galaxis őrzői vol. 3 forgatását. Ez még relatív messze van, de tekintettel, hogy Gunn jelenleg a DC-s munkáival van elfoglalva, alapvetően érthető. Így legalább már van egy elképzelésünk arról, hogy hogyan is állnak a dolgok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)