Hirdetés

Kiderült, melyik a legnézettebb MCU sorozat a Disney+-on

|

Megkaptuk a Disney+ sorozatok nézettségi számait, így sorba lehet rendezni népszerűségi listán az eddig saját szériát kapott Marvel hősöket.

Hirdetés

Tegnap elindult a Moon Knight, a Marvel filmes univerzumának ötödik Disney+ szériája. Az új sorozat érkezésének örömére a The Hollywood Reporter visszanézett a franchise eddigi eredményeire, és leközölte kedvenc MCU karaktereink adatait.

Az ember feltételezné, hogy a sorozatok sorát megindító WandaVision volt a nézők kedvence, de mint kiderült, nem ez a helyzet. Asgard mostohahercegéé lett a győzelem.

A negyedik helyen a Hawkeye áll 3,45 milliárdnyi nézett perccel, míg a harmadik helyre a The Falcon and the Winter Solder páros repült be 4,15 milliárddal. A WandaVision csak a második helyet érte el 4,8 milliárd perccel, mivel a Loki 5,23 milliárdot szedett össze. A Lokié volt egyébként a legnézettebb MCU sorozat premier is a Disney+-on.

Hirdetés

Azért hozzá kell tenni a fenti adatokhoz, hogy a The Mandalorian mindenkit lekörözött a maga 14,5 milliárdnyi nézett percével, amit Boba Fett a 4,4 milliárdjával meg sem tudott közelíteni.

Nem csoda, hogy a fenti MCU sorozatok közül egyelőre csak a Lokinak jelentették be a második szezonját. A sztorija egyébként is egy hatalmas cliffhangerrel ért véget, így alig várjuk már a folytatással kapcsolatos infókat. Ti hogy vagytok ezzel?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)