Hirdetés

Kiderült, mi lesz a Superman és Lois sorsa

|

James Gunn és Peter Safran mindent átrendeznek, így adott volt a kérdés, folytatódhat-e a Superman és Lois.

Hirdetés

A Titans és a Doom Patrol véget érnek, a Gotham Knights még csak most kezdődik, James Gunn pedig egy új jövőről álmodik. Ilyen körülmények között nyilván adja magát a kérdés, hogy mi a terv a The CW csatornán futó Superman és Lois sorozattal.

A Warner Bros.-nak szerencsére erre is van válasza: a széria még folytatódhat, sőt, akár két új évadot is kaphat. Valamit nagyon eltalálhattak az alkotók, hogy pont ezt a projektet nem kukázzák.

Hirdetés

James Gunn maga is nyilatkozott a Superman és Lois kapcsán, és egyenes választ adott:

"Ez egy sorozat, amit mindenki szeret, szóval még pöröghet egy darabig."

A széria harmadik szezonja március 14-én kerül a képernyőkre. Ha minden úgy halad, ahogy eddig, akkor legalább 5 évad lesz a szuperhőspáros mögött, mielőtt legördülhet a függöny. Ez egyébként nagyjából passzol is Gunn terveihez, aki 2025-re tervezi mozikba küldeni az első Superman filmjét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szépen lassan bezárulhat a 2012-ben indított, Arrowverse nevű, DC karakterekre építő sorozatos univerzum, már csak a The Flash futja futja az utolsó köreit. A korábban tervezett Green Lantern széria is a kukába került, így lassacskán véget ér a DC-drámák kora. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne készülnének DC sorozatok jelenleg is, de innentől már Gunn és Peter Safran diktálják majd az iramot és szabják meg a minőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)