Hirdetés

Kiderült, mi lesz az HBO Max új neve, érkeznek a hirdetések is

|

A streamingplatform összeolvad a Discovery+ szolgáltatásával, de mit jelent ez a gyakorlatban?

Hirdetés

Bő egy évvel azután, hogy Magyarországon elindult az HBO Max, leváltva a korábbi HBO Go streamingszolgáltatást, a platform ismét névváltás előtt áll. A Warner Bros. Discovery (WBD) konglomerátum már áprilisban lecserélné a nevet.

A változás a Bloomberg információi szerint annyit jelent, hogy a szolgáltató nevéből eltűnik az HBO név, azt ezentúl simán csak Max-nak fogják hívni. Az átnevezés mellett jelentősen kibővül az elérhető tartalmak listája is, több ezer (!) új cím érkezik, amelynek a java a Discovery csatorna különféle reality-szerű sorozatait jelenti.

Hirdetés

Az anyacég azt is jelezte, hogy a Discovery+ szolgáltatás ettől függetlenül továbbra is megmarad, és nem olvad be teljesen a Max felületébe. A WBD a további részletekről április 12-én, egy nagyszabású sajtónap keretében számol majd be.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Discovery tartalmait és az HBO Max tartalmait egy sokkal jobb platformon elegyíthetjük [...] megvan a lehetőségünk, hogy több különféle "kosárból" összeválogassuk a különféle tartalmakat, hogy egy sikeres streaming-szolgáltatót építsünk. Ez lehet az HBO Max, vagy akárhogyan is hívjuk az induláskor, egy olyan termék, amelynek valós hatása lesz arra, ahogy az emberek az ilyen tartalmakat fogyasztják. Hiszünk benne, mivel a miénk a legjobb tartalmi kínálat és a legjobb minőség"

- lelkendezett David Zaslav, a WBD vezérigazgatója a részvényesekkel tartott legutóbbi egyeztetés során.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Bloomberg aról is beszámolt, hogy az új szolgáltatás várhatóan megtartja majd az HBO Max jelenlegi árazását: 10 dollárt kérnek majd a hirdetéseket is megjelenítő szolgáltatásért, 16 dollárt a reklámmentes felületért, míg 20 dollárt kell majd fizetni a jobb minőségű képért és néhány, egyelőre meg nem nevezett extráért. Egyelőre arról nincs információ, hogy a magyar felhasználók számára jelent-e változást a streamingfelület átalakulása, természetesen azonnal beszámolunk nektek arról, ha kapunk a hazai képviselettől bármilyen hírt ennek kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)