Hirdetés

Kiderült, mi lesz az új The Boys spin-off pontos címe

|

Az Amazon Prime nagy sikerű sorozata mellékszálat kap, nem is akármilyent.

Hirdetés

Nemrég fejeződött be a The Boys harmadik évada, amit egyenesen imádtunk és alig várjuk, hogy láthassuk, a készítők merre viszik tovább a sztorit a már berendelt negyedik szezonban. Szerencsére a türelmetleneknek nem kell addig várniuk, amíg leforgatják és felpakolják a következő felvonást az Amazon Prime-ra, ugyanis még előbb megjelenik a sorozat mellékszála.

Azt eddig is tudtuk, hogy a The Boys spin-offnak nevezett projekt a Vought szuperhős-egyetemére fókuszál majd és fiatalokat állít a középpontjába, most viszont további részleteket is kaptunk a műsorral kapcsolatban. 

Hirdetés

A The Boys hivatalos Twitter fiókja egy videóval leplezte le, hogy a sorozat címe Gen V lesz, és úgy jellemzik, mint részben főiskolai, részben Az Éhezők Viadala szériát.

A felvételben beköszönnek a főbb szereplők, úgy mint Patrick Schwarzenegger (Az utolsó lépcsőfok), Jaz Sinclair (Sabrina hátborzongató kalandjai), Chance Perdomo (Miután elbuktunk), Lizze Broadway (Dr. Csont), Shelley Conn (A Bridgerton család), Maddie Phillips (Tinédzser fejvadászok), London Thor (Te), Derek Luh (Mavel's Runaways), Asa Germann, Sean Patrick Thomas (Macbeth tragédiája) és Marco Pigossi (Láthatatlan város), akik mesélnek is kicsit arról, hogy mire számíthatunk a produkciótól: 

A Gen V egy R-kategóriás sorozat lesz, amely Amerika egyetlen, kizárólag fiatal felnőtt szuperhősöknek szóló főiskolájában játszódik, ahol a hőspalánták feszegetik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az ígéretek szerint a széria rendelkezik majd a The Boys szívével, szatírájával és durvaságával, amiről többek között Eric Kripke produceri felügyelete gondoskodik.

A Gen V készítői Craig Robinson (The Boys, Preacher), Michele Fazekas és Tara Butters (Carter ügynök, A lány). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)