Hirdetés

Kiderült, mi lesz Dwayne Johnson és Black Adam sorsa

|

Johnson beszélt James Gunn-nal, és elárulta, mit tudott meg a DC filmes univerzumát irányító fejestől.

Hirdetés

Továbbra sem teljesen világos, milyen irányt vesz majd a DC filmes univerzuma azután, hogy James Gunnt helyezték a DC Studios élére, és így ő döntheti el, milyen szuperhősök kalandozzanak a vásznon. Az biztos, hogy Henry Cavill nem lesz újra Superman (szerencsére segíthet a Warhammer filmes univerzumát építeni), ahogy Gal Gadotot sem láthatjuk újra Wonder Womanként verekedni.

Ahogy mindenki egyénileg egyezteti terveit Gunn-nal, úgy derül ki egyre több információ: most például Dwayne Johnson szólalt meg, akit legutóbb a vegyes megítélésű és pénzügyileg sem kifejezetten sikeres Black Adam címszereplőjeként láthattunk.

Hirdetés

Közleményében Johnson elmondta, hogy "az első fejezetben" nem szerepel Black Adam, viszont produkciós cége, a Seven Bucks megállapodást kötött a DC-vel, hogy megpróbálják valahogyan a jövőbeli fejezetek (ezek lehetnek a Marvel "fázisainak" megfelelői) során használni a karaktert. DC multiverzumot említ, de lehet, hogy csak ő fogalmazott pontatlanul. Gunn is azt írta Twitteren, alig várja, hogy együtt dolgozhasson a csapattal és a Sziklával.

Bármi lehet tehát és semmi nem biztos még, de ha minden jól megy, és tényleg sikerül egy a Marvel filmes univerzumához hasonló dolgot építeni, valahol Black Adam is bekapcsolódhat. Előbb azonban jöhetnek a nagyágyúk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)