Hirdetés

Kiderült, mikor debütál a Tales of the Walking Dead

|

Tökéletes időpontra illesztették be az egyebek mellett Terry Crews közreműködésével készült antológiasorozatot.

Hirdetés

Már évek óta készül a The Walking Dead anyasorozat nélküli jövőre az AMC, de a franchise-t még nagyon sokáig nem fogja elengedni. A fő szál idén, a 11. évaddal lezárul, viszont a Fear the Walking Dead már a hetedik évadánál jár (és lesz nyolcadik is), és bejelentettek különböző izgalmas projekteket (mint Carol és Daryl sorozata, amiből az előbbi karaktert alakító színésznő már kiszállt), melyek aztán vagy megvalósulnak, vagy nem.

A következő, biztosan érkező széria a Tales of the Walking Dead, egy hatrészes antológiasorozat, amiben új és visszatérő karakterek jutnak majd szerephez.

Hirdetés

A napokban kiderült, hogy a premiert a készítők augusztus 14-ére tervezték be, így még lefuthat a The Walking Dead fináléja előtt. Az AMC+-ra két epizód fog felkerülni ezen a napon, a többi pedig hetente követi ezeket.

Minden rész egyórás lesz, önálló történetet mesél el, egyedi hangulatban és más-más nézőpontokból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)