Hirdetés

Kiderült, mikor ér véget a Star Trek: Discovery

|

Az ötödik évad 2024 elején érkezik a Paramount+ tartalmai közé.

Hirdetés

A 2017-ben indult Star Trek: Discovery új színeket festett fel a népszerű űrsaga palettájára, amelyet a nézők is jól fogadtak, ugyanis a sorozat rekordszámú új előfizetőt hozott a CBS All Access streamingplatformjára. A sorozatot Magyarországon a Netflix tartalmai között lehetett elérni, ám valószínű, hogy a jövőben már a nemrég indult SkyShowtime kínálatába kerül majd át, mivel ez az új streamingszolgáltató birtokolja a Paramount+ tartalmainak jogait.

A Star Trek: Discovery az Engadget értesülései szerint valamikor 2024 elején folytatódik az ötödik évaddal, amely egyben az utolsó is lesz a széria életében.

Hirdetés

A hivatalos összefoglalás szerint Michael Burnham (Soniqua Martin-Green) és legénysége ezúttal egy olyan titokzatos dolgot fedez majd fel, amely miatt keresztül-kasul be kell járniuk a galaxist, és egy olyan ősi hatalommal kerülnek szembe, amelynek létezését évszázadokon keresztül titkolták.

A sorozat jelenleg a Paramount+ legrégebb óta futó szériája, amely új korszakot nyitott a Gene Roddenberry által megálmodott világban, egyben olyan új Star Trek-sorozatok számára készítette elő a terepet, mint a Picard, a Prodigy, a Lower Decks rajzfilmsorozat, valamint a SkyShowtime-on magyar szinkronnal elérhető Strange New Worlds.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)