Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Lupin 3. évada

|

A Netflix bejelentette, mikor tér vissza a párizsi tolvaj.

Hirdetés

Régóta várják már a Lupin rajongói a sorozat harmadik évadát - az első felvonás 2021 januárjában, a második pedig ugyanezen év júniusában került fel a Netflix kínálatába. A folytatást elvileg már 2021 novemberében elkezdték forgatni, de a munkálatok jelentősen elhúzódtak, Assane Diop a vártnál jóval tovább volt távol.

Most viszont kiderült, mikor láthatjuk őt újra a nagy búcsúzás után, ám még sokáig kell türelemmel lennünk.

Hirdetés

A harmadik szelet a jelenlegi tervek szerint október 3-án érkezik meg a Netflixre, de addig még bármi történhet - a forgatást korábban egy napra le kellett állítani, miután nagyjából húsz elkövető körülbelül 300 ezer euró értékben lopott eszközöket annak helyszínéről.

A második évad végén Diop elhagyta Párizst, hogy védje családját és barátait, de mint tudjuk, kénytelen lesz visszatérni. Meglátjuk, ez hogyan megy végbe.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)