Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Netflixre a The Sandman: Az álmok fejedelme

|

Premierdátumot kapott Neil Gaiman legendás képregényének netflixes adaptációja.

Hirdetés

Hosszú ideje várjuk már a Netflix-féle The Sandman: Az álmok fejedelme sorozatot, mely nem kis vállalást tesz: Neil Gaiman ikonikus képregénysorozatát, a DC Comics alá tartozó Vertigo brandben 1993 és 2020 között futott The Sandmant kísérlik meg az alkotók sorozattá formálni.

Utoljára tavaly szeptemberben nézhettünk meg egy rövidke kedvcsinálót, most viszont egy teljesértékű új előzetest kaptunk, ráadásul a premier pontos dátumát sem rejtegeti már a Netflix.

Hirdetés

2022. augusztus 5-én fog megérkezni a platformra a The Sandman: Az álmok fejedelme, eddig kell majd kibírnia Gaiman munkássága rajongóinak. Két hónap, és kezdődik Sandman, avagy Álom kalandja, amit annyira imádtunk anno a képregények lapjain. A sorozatban a címszereplőt Tom Sturridge alakítja, Lucifer szerepét pedig Gwendoline Christie kapta. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)