Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Reszkessetek, betörők! reboot

|

A Jojo Nyusziból ismert Archie Yates főszereplésével jön az új film.

Hirdetés

A világnak a Reszkessetek, betörők! ismétléseire sincs feltétlenül szüksége, nem hogy egy rebootra, de a Disney és a 20th Century Studios úgy látta, ezt a franchise-t is fel kell frissíteni. A sztori ismerős lesz, de a főszereplő Archie Yates nem Kevint, hanem egy új srácot, Max Mercert fogja alakítani.

Feltűnik még mellette Kenan Thompson, Chris Parnell, Devin Ratray (ő volt Buzz az első két filmben), Tim Simons, valamint Ellie Kemper, aki a The Office-ból és az A megtörhetetlen Kimmy Schmidtből lehet ismerős.

Hirdetés

A premiert a készítők az ünnepi szezonra időzítették: november 12-én fog felkerülni a Disney+-ra. 

A filmben Max egyedül marad, mivel a szülei Japánba utaznak az ünnepekre. Egy házaspár Mercerék otthonából egy értékes hagyatékot próbál majd megszerezni, de egyedül a találékony kisfiú akadályozhatja meg őket.

A Disney további, a Fox felvásárlásával megszerzett franchise-okat is rebootolni fog, köztük a Tucatjával olcsóbbal, az Egy ropi naplójával és az Éjszaka a múzeumbannal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)