Hirdetés

Kiderült, mikor folytatódik a Netflix-féle Transformers: War For Cybertron sorozat

|

A Transformers: War For Cybertron első évadát nagyon szerettük, és szerencsére már nem is kell sokáig várni a másodikra.

Hirdetés

A keményvonalas Transformers-rajongók valami olyasmit érezhettek a Netflixen bemutatott Transformers: War For Cybertron animációs sorozat első felvonása, vagyis a Siege miatt, mint anno régen az első generációs rajzfilmsorozat esetében, sőt, sikerült emelni is a tétet.

Ezek pontosan azok a G1-es robotok voltak, akiket kölyökként annyira szerettünk, mégis tudtak az alkotók extra rétegeket is pakolni a sztorira, mélyebb lett ez az adaptáció, mint az utóbbi két évtizedben bármi, amire rákerült az autobotok logója. 

Hirdetés

Hamarosan pedig érkezik a folytatás, az Earthrise alcímet viselő második évad. Véssétek fel a dátumot: idén december 30-án fut be a folytatás. Erről az alábbi tweet segítségével tájékoztatták a nagyérdeműt. 

Az első évad nem épp vidám körülmények között ért véget, úgyhogy kíváncsian várjuk, innen hogyan tudnak majd felállni az autobotok.

A Transformers: War For Cybertron Trilogy - Siege-ről írt kritikánkat ide kattintva tudjátok elolvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)