Hirdetés

Kiderült, mikor indul a Stranger Things 5. évadának forgatása

|

Noah Schnapp szellőztette meg az infót, amiből azt is sejthetjük, mikorra várható a sorozatzáró szezon premierje.

Hirdetés

Jelen állás szerint továbbra is az a terv, hogy az ötödik évaddal lezárul az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozata, a Stranger Things. A két részre bontott negyedik szezon rendesen felkavarta Hawkins lakóinak életét, maradtak elvarratlan szálak és jöttek új bonyodalmak, úgyhogy érdeklődve várjuk, mit terveznek a Duffer testvérek a fináléra.

Egy darabig még maradnak a kérdőjelek, viszont a főszereplő Will Byerst alakító Noah Schnapp egy instagramos élő bejelentkezés során elárulta, mikor veszi kezdetét a forgatás.

Hirdetés

Miután valaki aggódva megkérdezte, hogy a munkálatok nem zavarnak-e be a tanulásba, megnyugtatóan azt mondta, nem, mivel a forgatás május elején indul majd. 

Ez egyben azt is jelenti, hogy az ötödik évad premierjére leghamarabb 2024-ben kerülhet sor - ha meg akarják pályázni az Emmy-díjakat a következő díjátadón, legalább a szezon egy részét kiadják május elején, a maradékot meg egy kicsivel később.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)