Hirdetés

Kiderült, mikor indul Európában a SkyShowtime, ahol a Top Gun: Maverick és a Sonic 2 is megtalálható lesz

|

A Comcast és a Paramount közös streaming szolgáltatására várnunk kell még egy keveset.

Hirdetés

Bár Magyarországról is egyre több streaming szolgáltató érhető el, és nem panaszkodhatunk arra, hogy nincs mit néznünk, van még egy nagy űr, amit majd a SkyShowtime fog tudni betölteni. Ez a szolgáltatás fogja össze a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios, valamint a Peacock tartalmait, rengeteg film, sorozat érkezhet, amiket jelenleg legális úton legfeljebb úgy nézhetünk bármikor újra, ha megvásároljuk őket egyesével.

Variety most leleplezte, hogy mi az indulási terv, így kiderült, mikor számíthatunk a SkyShowtime hazai startjára.

Hirdetés

A bejelentésből megtudtuk, hogy a korábbi tervekkel ellentétben sajnos idén nem egész Európa, csak néhány ország kap a jóból: Dánia, Finnország, Norvégia és Svédország lakói szeptember 20-ától, a Hollandiában élők pedig valamikor az év negyedik negyedévében merülhetnek el a tartalmakban.

Ezt követően sorra terjesztik ki a szolgáltatást Spanyolország, Portugália, Andorra, valamint Közép- és Kelet-Európa területére 2023 első negyedévének végéig. Ha befejeződik a terjeszkedés, Magyarország mellett Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Koszovó, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia lakói számára is elérhető lesz. Ahonnan a Paramount+ már nézhető, ott marad is.

A szolgáltatás kínálatában megtalálható lesz majd a Top Gun: Maverick, a Jurassic World: Világuralom, a Minyonok: Gru színre lép, és a Sonic, a sündisznó 2 is. Az árak régiónként eltérhetnek, de Finnországban 6,99 eurót, Svédországban és Norvégiában 79 helyi koronát, Dániában pedig 69 koronát kell majd fizetni egy hónapért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)