Hirdetés

Kiderült, mikor jön az Attack on Titan befejezése

|

A MAPPA nagyon szenved azzal, hogy lezárja végre az Attack on Titan animét.

Hirdetés

Az Attack on Titan manga 2021 áprilisában véget ért, így a rajongók toporzékolva várták az anime adaptáció lezárását is. A szériáért felelős MAPPA az utolsó évad tervezésekor bejelentette, hogy szétszedik a szezont, ami után sokan azt hitték, hogy ez két felvonásos befejezést jelent majd. Tévedtek.

A manga a 139. fejezettel ért véget, az Attack on Titan utolsó szezonjának második felvonása pedig csak a 130. fejezetig dolgozta fel a sztorit. Kiderült később, hogy ez nem volt véletlen: lesz még egy harmadik darabja is a szériának.

Hirdetés

A MAPPA kiadott egy új kis ízelítőt a Part 3-hoz, ami a trailerben írtak szerint (ha a japán tudásom nem csal) a tényleges lezárást hozza el.

Premierdátum nem érkezett a Part 3-hoz, így egyelőre csak annyit tudunk, hogy jövőre jönnek az utolsó epizódok. Az Attack on Titan anime rajongók kedvéért reméljük, hogy a Part 3 lesz a tényleges vége a sztorinak, és nem húzzák már tovább a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)