Hirdetés

Kiderült, mikor láthatjuk a Stranger Things 4. évadát

|

Korábbi szezonok újranézésével, képregények és könyvek olvasásával, na meg játékokkal tehetjük kellemesebbé a várakozást.

Hirdetés

Számos sorozatra jellemző az a fajta kiszámíthatóság, amikor egy-egy évad között körülbelül ugyanannyi idő telik el, tehát a rajongó tudja, hogy mit fog nézni idén novemberben, majd jövőre ugyanakkor, és az azt követő években is. Azonban a pandémia cseppet sem meglepő módon nem egy széria készülő évadának forgatási tervét zilálta szét, köztük a Stranger Things 4. etapjáét is.

Igaz, a Duffer fivérek '80-as évek sci-fijei és horrorjai előtt tisztelgő sorozatára egyébként sem volt igaz a fent vázolt, alapvetően kertévés ütemezés, hiszen a 2016. július 15-én elrajtolt nyitószezont csak 2017. október 27-én követte a második felvonás. A harmadikra pedig még többet kellett várni, egészen 2019. július 4-éig.

Hirdetés

Az előbbiek tükrében tálcán kínálta magát a kérdés, hogy vajon a jó ideje készülő negyedik évadot mikor mutatja be a Netflix, ha már olyan hamar elspoilerezte, hogy mi történt az egyik kulcsfigurával, Hopper seriffel. A legoptimistábbak úgy gondolták, hogy talán már 2020-ban sor kerülhet rá, míg a realistábbak 2021-es, tehát idei rajtot tartottak valószínűbbnek.

Mindkét tábor tévedett: a Stranger Things 4. évada valamikor 2022 folyamán mutatkozik be a Netflixen. Shawn Lewy rendező a Covid 19 miatt hozott biztonsági előírásokkal indokolja a csúszást, valamint azzal, hogy az aktuális szezon a legambiciózusabb mind közül. Ráadásul nemrég tűz ütött ki abban a stúdióban, ahol a stáb forgatott.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)