Hirdetés

Kiderült, mikor láthatjuk a WandaVision első részét

|

A Marvel Filmes Univerzum nem a mozikban folytatódik, hanem a Disney+-on.

Hirdetés

Eredetileg teljesen másképp alakult volna az év, ha nem zárják be a mozikat a mostanra ismét bedurvult koronavírus-járvány miatt. Már májusban elstartolt volna a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisa a Fekete Özvegy filmmel, sőt, a The Eternals premierjén is túl lennénk, de ezeket kénytelen a Disney halogatni, ha nem akarja, hogy óriási bukást kelljen elkönyvelnie. Márpedig azt ki akarná, ugye...

Közben készülnek a Disney+-os spin-offok is, melyek közül elsőként a WandaVision fog megjelenni. Sokáig nem volt tiszta, mikor kerülhet sor a premierre, de ma megtudtuk az első rész bemutatójának dátumát.

Hirdetés

Karácsonykor nem láthatjuk a magát részben mókás családi sit-comnak álcázó szériát, viszont január 15-étől heti szinten jönnek majd az epizódok. Az elsőt fekete-fehérben, élő közönség előtt vették fel, erre külön kíváncsiak leszünk, de leginkább az érdekel minket, hova fut ki az egész, mi történik valójában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)