Hirdetés

Kiderült, mikor láthatunk először valamit a Pókember 3-ból

|

A Sony egyik illetékese szerint nem is kell már olyan sokáig várni arra, hogy bepillantást nyerjünk a legújabb Pókember moziba.

Hirdetés

Camila Pacheco, a Sony Pictures Entertainment brazil részlegének egyik marketinges vezetője az ExpoCine nevezetű rendezvényen (amit a járványhelyzet miatt digitálisan tartottak meg, így virtuális rendezvénnyé avanzsált sok más hasonló megmozduláshoz hasonlóan), a legnagyobb dél-amerikai filmes expón azt mondta el, hogy már 2020-ban látni fogunk valamiféle kedvcsinálót az egyelőre még pontos cím nélküli Pókember 3-ból. 

Hirdetés

Pacheco egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy 2020 decemberében fognak először bepillantást engedni a filmben, ami gyakorlatilag nagyjából annyit tesz, hogy ekkor már kaphatunk valamiféle rövidke teaser trailert. 

A Pókember 3-ban már biztosan felbukkan a címszereplő mellett Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) és Electro is (Jamie Foxx), illetve arról is hallottunk pletykákat, hogy egy multiverzumos moziról van szó, és esetleg Tobey Maguire és Andrew Garfield is csatlakozhat a stábhoz, de ennek kapcsán a Sony nemrég lehűtötte a kedélyeket.

A jelenlegi tervek szerint a Pókember 3-at 2021. december 17-én mutatják majd be az Egyesült Államokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)