Hirdetés

Kiderült, milyen hosszú lesz a 007: Nincs idő meghalni

|

Érdemes úgy készülni, hogy nem állunk fel egyhamar a moziszékből.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint már 2019-ben megkaptuk volna a Nincs idő meghalni című James Bond-kalandot, ám a koronavírus-járvány miatti problémák következtében több alkalommal is el kellett halasztani a premiert. Jelen állás szerint ősszel kerül majd sor a film bemutatójára, és nemrég kiderült, hogy érdemes lesz óvatosan szürcsölni az üdítőt a moziban, ugyanis elég sokáig fognak a termekben ülni a nézők.

Hirdetés

A brit Vue weboldala megerősítette, hogy a Nincs idő meghalni 163 percig pörög majd a mozivásznon, szóval közel három órát ülhetünk majd a székünkben. Ezt az infót egyébként az amerikai Fandango is alátámasztotta. Hosszúság terén a korábbi csúcstartó Bond-film a szintén Daniel Craig főszereplésével készült 007 Spectre - A Fantom visszatér volt 148 perccel, a legrövidebb pedig szintén a Craig nevével fémjelzett A Quantum csendje.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyébként elvileg az idén debütáló részben láthatjuk utoljára a színészt a legendás titkosügynök szerepében.

Ti várjátok már Bond új kalandját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)