Hirdetés

Kiderült, milyen hosszú részekkel rajtol el a WandaVision, és hát...

|

Persze mi már annak is örülünk, hogy egyáltalán visszatér az MCU.

Hirdetés

Mozizás és blockbusterek híján igazi piros betűs ünnep lesz január tizenötödike, amikor is végre-valahára elrajtol a Marvel Moziverzum negyedik fázisa, azzal együtt is egyelőre a tévés ág. Bár 2019-ben Kevin Feigeék még arról beszéltek a San Diegó-i Comic-Conon, hogy a Disney+-t első ízben Sólyom és a Tél Katonája saját sorozatával fogják bevenni, méghozzá 2020 őszén, a koronavírus már máshogy döntött: immáron a WandaVision nyitja a sort, még úgy is, hogy azt eredetileg idén tavasszal tervezték bemutatni.

Na persze panaszra nincs okunk, főleg, mert az első (talán túlontúl lelkes) reakciók alapján igencsak ambiciózus, egyben elvont sorozatra számíthatunk, ráadásul a napokban az is hivatalossá vált, hogy január 15-én mindjárt két epizód is debütál.

Hirdetés

Viszont a közösségi médiás reakciók embargójának lejártával kiderült az is, hogy a kilencrészes sorozat első három epizódja egyenként csupán kábé félórás játékidővel bír. Oké, sitcomos körítéséhez mondjuk passzol ez a hossz, de ne feledjük, mennyire nem tetszik egyeseknek, hogy a Disney+ első nagy dobása, a The Mandalorian is néha milyen rövid részekkel rukkol elő.

A Collider főszerkesztője, aki az infót csöpögtette, azért hozzátette, hogy szerinte ahogy továbbhalad a széria, úgy fog majd az epizódok hossza is nőni. Ez főleg annak fényében elég valószínű, hogy idáig hat órányi játékidőről (sőt, egy kvázi hatórás, sorozatba oltott mozifilmről) szólt a fáma.

A WandaVision tehát 2021. január 15-én rajtol el a Disney+-on, de persze nem ez lesz a streamingszolgáltató egyetlen MCU-sorozata. Alábbi videónkban az összes készülő címet felsoroltuk (írott formában is itt van, akinek úgy kényelmesebb):

Ti melyik Marvel-sorozatot várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)