Hirdetés

Kiderült, milyen mozi lesz az új Avatar: Az utolsó léghajlító film

|

A Nickelodeon és a Netflix is dolgozik épp Avatar projekteken, és míg a streaming óriás sorozata élőszereplős lesz, addig a csatorna új filmje CGI.

Hirdetés

A COVID-19 miatti karanténban sokan úgy döntöttek, hogy visszalátogatnak kedvenc fikciós világaikba. Az Avatar franchise univerzuma az egyik legkedveltebb mind közül, így rengetegen újranézték a szériákat, ez pedig a Nickelodeonnak is feltűnt: a stúdió  beizzította a kohókat, és pörgeti is az új projekteket.

Miközben új animációs és élőszereplős szériák is készülnek, addig jó öreg Nick azt tervezi, hogy megfilmesíti az eredeti széria évadjait. Ez ugyan rizikós vállalkozás, de M. Night Shyamalan 2010-es próbálkozását valószínűleg nem fogják alulmúlni.

Hirdetés

A ViacomCBS kikérdezte a Nickelodeon elnökét, Brian Robbinsont a franchise jövője kapcsán. Innen jött a bejelentés miszerint a készülő Avatar filmek valójában teljesen CG produkciók lesznek.

"Az egyik nagy mozifilmes projekt, amin éppen dolgozunk az az Avatár. Leszerződtettük az eredeti sorozat alkotóit, akik így visszatérnek a stúdióhoz. Ők indították az Avatar Studiost, és ők azok, akik már nagyban dolgoznak egy új CG Avatar filmsorozaton."

- monda Robbinson. Ennél bővebben ugyan nem mesélt a tervekről, de azt már önmagában jó tudni, hogy ezúttal milliók kedvenc világát hozzáértőkre bízták.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)