Hirdetés

Kiderült, milyen szerepben tér vissza a filmezéshez Johnny Depp

|

Most, hogy az Amber Hearddel folytatott pere lezárult, visszatérhet ahhoz, amivel igazán érdemes foglalkoznia.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban Johnny Depp-pel kapcsolatban szinte kizárólag az Amber Hearddel való pereskedésről lehetett olvasni, de a tárgyalások lezárultak, és végre Depp visszatérhet a munkájához. Heard ugyan kért újratárgyalást, de nem valószínű, hogy erre lesz lehetőség.

Depp azonban a jelek szerint sikeresen túllépett a pereskedésen, visszatért zenélni, és már egy komolyabb filmszerepet is elvállalt. A Disney ajánlatát nem fogadta el, így Jack Sparrow szerepében nem láthatjuk ismét, de a rajongók legnagyobb örömére nem fog felhagyni a színészettel.

Hirdetés

A Bloomberg értesülései alapján Johnny Depp egy francia produkciós céggel szerződött, és még idén nyáron elkezdődnek új filmje munkálatai. A La Favorite című alkotás egy történelmi dráma lesz, amelyben Depp XV. Lajos királyt fogja alakítani. A filmet Maïwenn Le Besco rendezi, akit a legtöbben színésznőként Az ötödik elem és a Léon, a profi mozikból ismerhetnek, de számos francia filmben felbukkant, rendezőként pedig a 2011-es Polisse alkotással több díjat is kapott.

A La Favorite bemutatója valamikor 2023-ban lesz, a francia mozis debütálást követően a Netflix kínálatában is meg lehet majd nézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)