Hirdetés

Kiderült, miről szól majd a Ted sorozat

|

Az öntudattal rendelkező plüssmackó hamarosan visszatér, és most megtudtuk, mire számíthatunk Seth MacFarlane sorozatától.

Hirdetés

A Family Guy sorozattal ismertté vált Seth MacFarlane 2012-ben mutatta be a Tedet, egy Mark Wahlberg és Mila Kunis főszereplésével készült, felnőtteknek szóló vígjátékot, amiben egy plüssmackó életre kel, iszik, káromkodik és füvezik. Folytatása is készült 2015-ben, és ugyan nem aratott akkora sikert, mint az első rész, nem is lett egyértelmű bukás.

Idén áprilisban tudtuk meg, hogy nem egy filmben, hanem egy sorozatban folytatódik a történet - vagyis, mint most kiderült, az előzményeket ismerhetjük meg.

Hirdetés

Collidernek nyilatkozva MacFarlane elmondta, hogy a Ted sorozat 1993-ban fog játszódni, John és Ted tinédzserkora lesz a középpontban, és külön hangsúlyt kap maga a korszak, az, hogy milyen egy bostoni külvárosban felnőni. A hangulat és a poénok terén igyekeznek a megszokottat hozni.

"Példátlan, hogy olyan televíziós sorozat készüljön, amiben a főszereplő teljesen CGI [számítógéppel generált]. A filmeknél már hozzászoktunk ehhez, de nem gondolunk abba bele, hogy sorozatoknál ezt ilyen formában nem nagyon csinálták. Úgyhogy ez újdonság."

A premier dátuma még nem ismert, ahogy az sem, legalább cameózni fognak-e az eredeti szereplők,  viszont az biztos, hogy a Peacock streaming szolgáltató kínálatában lehet majd először találkozni a tízrészesre tervezett szériával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)