Hirdetés

Kiderült, napra pontosan mikor érkezik a Ted Lasso 3. évada, új előzetest is kaptunk

|

Jason Sudeikis most már tényleg hamarosan visszatér mint Ted Lasso.

Hirdetés

A legtöbb streamingplatformmal ellentétben az Apple TV+ általában nem a mennyiséget, hanem a minőséget helyezi előtérbe. Jóval kevesebb sorozatot és filmet gyártanak, mint a konkurencia nagyja, cserébe azonban ezek között a legtöbb alkotás tényleg kiemelkedő a saját műfajában. Ilyen például a "feel-good" gyöngyszemnek tartott Ted Lasso sorozat is.

A szériában a címszereplő, Jason Sudeikis sikeres amerikaifocis edzősködése után az Egyesült Királyságba utazik, hogy ott átvegye az  AFC Richmond futballcsapat irányítását. Az első két szezont nagyon sokan szerették, épp ezért meglehetősen nagy várakozás előző meg a harmadik évad debütálását - ami elvileg az egész történet lezárása is lesz egyben.

Hirdetés

A harmadik felvonás most kapott egy friss trailert, és kiderült az is, hogy egészen pontosan mikor kezdődik az évad. Eddig csak azt tudtuk, hogy valamikor 2023 tavaszán várható a start, most viszont az Apple végre a pontos dátumot is elárulta: március 15-én indul a szezon. 

Ted Lasso és gárdája egyébként bekerült a FIFA 23-ba is, ahol a sorozat szereplői nevetségesen erősek lettek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)