Hirdetés

Kiderült pár infó a Trónok harca készülő spin-off sorozatairól

|

Maga George R. R. Martin mesélt arról, mit várhatnak a Trónok harca világa iránt érdeklődők.

Hirdetés

Közel három év eltelt azóta, hogy traumatizált minket a Trónok harca befejezése, sikerült is kihevernünk (nagyjából), úgyhogy érdeklődve várjuk, milyen történeteket fog még elmesélni az HBO további spin-off sorozatokban.

A House of the Dragon lesz a következő, melynek kapcsán friss blogposztjában George R. R. Martin, A tűz és jég dala könyvek írója azt írta, hogy amit látott belőle, azt szerette, és szívesen látna még többet. Az első, tízrészes évad 2022-ben debütál, konkrétabbat még nem tudni.

Hirdetés

Hozzátette, hogy a többi projekt miatt is izgatott, de ezekről sokat még nem árulhat el. Annyit megoszthatott, hogy Bruno Heller, a Róma alkotója írja a Corlys Velaryon-sorozat pilotjának forgatókönyvét, és bár először a Nine Voyages (Kilenc utazás) címet akarták adni neki, most már The Sea Snake-ként (A tengeri kígyó) hivatkoznak rá, elkerülve ezzel, hogy két sorozat címében is szám szerepeljen. A másik a Ten Thousand Ships (Tízezer hajó), Nymeria saját sorozata, amihez Amanda Segel showrunner készített vázlatokat. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A harmadik a Dunk & Egg adaptáció , melyet Steve Conrad felügyel, és mint kiderült, nem ez lesz a neve, mert attól féltek, a franchise-t nem ismerők azt hiszik, valami sitcomról van szó. Jelenleg az A Knight of the Seven Kingdoms (A hét királyság lovagja) tűnik befutónak, de a The Hedge Knight (Kóbor lovag) is esélyes, átvéve a széria alapjául szolgáló novella címét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)