Hirdetés

Kiderült, pontosan hogyan érkeznek A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi részei

|

Megtudtuk, milyen ütemezést választott az Amazon az új A Gyűrűk Ura sorozathoz.

Hirdetés

Régóta tudjuk már, hogy az Amazon Prime Video kínálatába érkező A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat szeptember 2-án debütál, illetve nyolc rész alkotja az első évadot, de az, hogy pontosan mikortól lesz érdemes nézegetni az alkalmazást új részek után kutatva, csak most részletezték.

Azok, akik csak este tudnak időt szakítani erre, jobban teszik, ha a nap folyamán elkerülik majd a közösségi oldalakat és fórumokat.

Hirdetés

Az első két rész ugyanis szeptember 2-án hajnali 3-tól lesz elérhető, ami a koránkelőknek jó hír, a többieknek kevésbé. Ezt követően minden további rész egy hetes eltéréssel, péntek reggelente 6:00-kor jön, a finálé így október 14-ére várható. 

Mivel az Amazon Prime Video egy hónapra 899 forintba kerül, még így is egyetlen mozijegy áránál kevesebbért nézhetjük meg a teljes szériát. A szolgáltató felülete kényelmesen használható minden platformon, és a tartalmak is kielégítő minőségben nézhetők, úgyhogy ennyi pénzt tényleg megér.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)