Hirdetés

Kiderült, pontosan miért történt Jeremy Renner balesete, a színész közben képet posztolt a kórházi ágyból

|

A fotó alapján Jeremy Renner tényleg ramaty állapotban van, de így is hálás volt minden kedves szóért.

Hirdetés

Nemrég újabb részletekre derült fény Jeremy Renner horrorbalesete kapcsán. A Marvel-filmek Sólyomszeme ugyebár pár napja hókotrás közben szenvedett súlyos balesetet, azóta kritikus, de stabil állapotban van. Eddig annyit tudtunk, hogy valamilyen oknál fogva átment Renner lábán a sztár saját lánctalpas Snowcat hókotrója, a családja közleménye szerint "tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket" szenvedett el - ezt az első sikeres műtét után hozták nyilvánosságra. 

Most azonban Hillary Schieve, Reno város polgármestere újabb információkat tett közzé, melyek szerint Rennert akkor érte a baleset, amikor épp a családja és a szomszédai által használt magánutat tisztította meg a hótól - az Egyesült Államokban extrém nagy havazás nehezíti meg jelenleg a mindennapokat. Ezután leállította Snowcatjét, hogy segítsen egy elakadt autósnak, akit később a Washoe megyei seriffhivatal egy családtagként azonosított.

Hirdetés

Miután Renner segített kiszabadítani az autóst, visszament a Snowcatjéhez, a méretes gép azonban valamiért elindult, és áthajtott a színészen. Schieve polgármester úgy fogalmazott, hogy Renner most is csak segíteni akart valakinek, ahogy egyébként is mindig segítette a közösséget - magát a polgármestert is gyakran fel szokta hívni, hogy megkérdezze, épp mire lenne szüksége.

Időközben bár Renner állapotáról nem érkeztek újabb orvosi hírek, annyi bizonyos, hogy egy gyors fotó készítésére már volt elég ereje. A színész az Instagramra posztolt fényképe mellé annyi kommentárt fűzött, hogy nagyon köszöni a kedves szavakat, és most még nem igazán tud gépelni, de mindenkit nagyon szeret.

A kép alatt tömegével jelentek meg a hollywoodi hírességek, akik mind-mind jókívánságaikat adták át komment formájában. Többek között így tett Chris Pratt, Chris Hemsworth, Chris Evans, Taika Waititi, Jimmy Fallon, Cobie Smulders, Vanessa Hudgens, Paul Bettany, Orlando Bloom, vagy épp Penélope Cruz is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)