Hirdetés

Kiderült Seth Rogen Tini Nindzsa Teknőcök filmjének teljes címe és premierdátuma

|

Végre konkrétumokat is tudunk már a teknőcök következő kalandjáról, ami valószínűleg a képregényekből merít majd.

Hirdetés

A Paramount és a Nickelodeon a Tini Nindzsa Teknőcökre akarja felépíteni filmes univerzumát, így a közeljövőben számíthatunk új sztorikra és szupergonoszokra épített spin-offokra is. Az első nagy projektet Seth Rogen viszi, aki láthatóan a képregényrajongóknak szeretne kedveskedni. A filmről korábban úgy tudtuk, hogy 2023. augusztus 11-én kerül majd a mozikba, de a Paramount fel akarja pörgetni a terveket, és arra készül, hogy egy héttel korábban küldje ringbe.

Rogen egy tweetben mutatta be a projekt logóját, aminek köszönhetően már tudjuk annak teljes címét és végleges dátumát is: a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem 2023. augusztus 4-én érkezik.

Hirdetés

A sztoriról még semmi sem derült ki, az viszont már nem titok, hogy a szóban forgó alkotás CGI produkció lesz, és Rogen elmondása szerint a Tini Nindzsa Teknőcök tinédzser mivolta áll majd a középpontban.

A franchise egyébként most kapott egy újabb löketet egy remekül sikerült játéknak köszönhetően. Reméljük, hogy az új filmek is legalább annyira élvezetesek lesznek, mint a nosztalgikus húrokat pengető Shredder's Revenge.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)