Hirdetés

Kiderültek részletek a Pingvin sorozatról, már azt is tudjuk, hogy mikor játszódik

|

Colin Farrell mesélt kicsit a The Penguin körüli munkálatokról, és többek közt azt is elárulta, hogy hogyan indul az első epizód.

Hirdetés

A The Batman bebizonyította a világnak, hogy Robert Pattinson régóta túllépett a vámpiros karrierjén, és hogy bizony a srácnak bőven van tehetsége, ami a komolyabb szerepeket illeti. A filmben azonban nem csak ő nyújtott parádés alakítást, hanem színésztársai is, köztük Colin Farrellel.

Farrell Oswald Cobblepot bőrébe bújva egy lenyűgöző átalakuláson ment keresztül, aminek köszönhetően megismerhettük a legjobb Pingvint, amit valaha láthattunk. Ezzel a Warner fejesei is egyetérthettek, mivel már nagyban dolgoznak a The Penguin spin-off szérián.

Hirdetés

Farrell a közelmúltban adott egy interjút az Extránakamiben mesélt kicsit a sorozat helyéről az idővonalon. Elárulta többek között, hogy a The Penguin egy héttel a The Batman eseményei után veszi fel a fonalat, és hogy hogyan indul az első epizód:

"Gotham még valamelyest a víz alatt van a kezdéskor. Olvastam az első epizód forgatókönyvét, ami azzal nyit, hogy a vízben tocsogva lépkedek Carmine Falcone irodájában. Már csak ettől is úgy voltam, hogy 'ó, jézusom'."

A színész szerint az író, Lauren LeFranc elképesztő munkát végzett a sztorival és a karakterével.

"Imádom Pingvint. Kapzsi voltam vele. Sosem volt elég. Többet és többet és többet akartam vele csinálni."

Collidernek adott interjújában hozzátette még, hogy New Yorkban fognak forgatni, és hogy a sorozat nagyjából 6-8 órás lesz. Premierdátum még nincs, de a széria várhatóan jövőre fog befutni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)