Hirdetés

24: Live Another Day - Jack Bauer májusban kezd vadászni

|

Május ötödikén visszatér Jack Bauer és biztosak lehetünk benne, hogy feneket ennyire még nem rúgtak szét, mint ahogyan ő fog.

Hirdetés

Nem kell már sokáig nélkülöznünk Kiefer Sutherland legendás karakterét, ugyanis kedvenc hősünk egy friss bejelentés szerint május ötödikén tér vissza egy újabb pokoli napra.

A 24: Live Another Day című új széria május ötödikétől lesz látható, 12 epizódból fog állni és jó hír a hazai rajongóknak, hogy mivel februártól várhatóan Magyarországon is sugároz majd a Fox, ezért jó eséllyel mi is nézhetjük majd - legalábbis a korábbi közleményben kaptunk rá ígéretet.

A 24 a legsikeresebb sorozatok egyikeként 2001-től 2010-ig tartott és nyolc évadot élt meg, mielőtt elkaszálták volna. Tavaly a Fox bejelentette, hogy egy 12 fejezetes évaddal új formátumban, de a régi megszokott szereplőgárdával éleszti újra a szériát. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)