Hirdetés

Kifejezetten vicces jeleneteket kellett kivágni a Borat 2-ből

|

Azt gondolnánk, hogy nincs olyan, ami ne férne bele a Sasha Baron Cohen nevével fémjelezett moziba, de néhány jelenet itt is a vágószoba padlóján végezte.

Hirdetés

Bár úgy gondoljuk, hogy a Borat 2 nem ütött akkorát, mint az első rész 15 évvel ezelőtt, azért azt nem jelentenénk ki, hogy ne nevettünk volna rajta jókat, miközben néztük.

Akadt ugyan benne néhány botrányos mozzanat, de míg az előd minden perce aranyat ért, itt már többször éreztünk üresjáratokat. A film rendezője, Jason Woliner elárulta, hogy akadtak még szórakoztató jelenetek, amik végül mégsem találtak utat a végleges vágásba.

Hirdetés

Szerinte volt egy olyan rész, amikor Borat golfozni tanult volna; ezt az első rész autóoktatós részéhez hasonlította. Itt egy kifejezetten türelmes golfoktató próbálta megmutatni a kazah nép nagy fehér gyermekének az úri sport alapjait. Woliner szerint ez a jelenet elképesztően vicces volt, azonban nem mozdította előre a cselekményt, amihez azért valamelyest ragaszkodtak. Emellett a filmben látható borbélyos jelenet is jóval hosszabb lett volna eredetileg, viszont ennél is azt érezték, hogy a céltalan ökörködés megakasztja a mozit. 

A rendező azonban kitért arra, hogy nagyon sajnálná, ha ezek a képsorok nem találnának valamilyen módon utat a közönséghez. Azt nem árulta el,  hogy ezt egészen pontosan milyen módon tervezik, de filmes tapasztalataink alapján nincs kizárva a későbbiekben egy rendezői változat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)