Hirdetés

Ha adakozol, te is ott lehetsz Leonardo DiCaprio következő filmjének forgatásán

|

Martin Scorsese következő rendezéséről van szó, amelyben Robert De Niro is szerepel.

Hirdetés

Akármit is gondoljunk a tavaly megjelent Az írről, azt el kell ismerni, hogy még mindig eseményszámba megy, ha megjelenik Martin Scorsese egy új filmje. A legendás rendező következő projektjét pedig különösképpen nagy érdeklődés övezi, ugyanis ismételten Leonardo DiCaprióval dolgozik együtt, akivel már többször is maradandót alkottak (például A Wall Street farkasát, a Viharszigetet vagy A téglát), ráadásul csatlakozik hozzájuk Robert De Niro is. 

Hirdetés

A Killers of the Flower Moon című bűnügyi dráma készülése tehát már önmagában is nagy hír, a készítők pedig arra használják fel a film körüli felhajtást, hogy jótékonykodhassanak. Az AllInChallenge kezdeményezés keretében különböző sztárok tehetnek különleges felajánlásokat, az így befolyt összeggel pedig természetesen azokon segítenek, akik a koronavírus-járvány miatt a leginkább rászorulnak. Nos, Leonardo DiCaprio a Twitteren tette közzé a felhívást, miszerint az adományozók közül egy szerencsés egy teljes napig ott lehet a Killers of the Flower Moon forgatásán vele, De Niróval és Martin Scorsesével, ráadásul a premierre is hivatalos lesz. 

Persze DiCaprio mellett rengeteg híresség csatlakozott már a jó ügyhöz: Kevin Hart például a következő filmjében biztosít helyet, Bill Murray és Justin Timberlake egy közös golfozást ígérnek, Matthew McConaughey amerikai focizást tervez, Ellen DeGeneres pedig műsorvezetőtársat keres. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)