Hirdetés

Kincsvadászok - hivatalosan is lesz folytatás

|

A kultikus kalandfilm annyi év kihagyás után végre egész biztos, hogy folytatódni fog.

Hirdetés

Sok mára már felnőtt (de lélekben még mindig gyerek) mosolyogva emlékszik vissza a 80-as évek egyik legfantasztikusabb kalandjára, a Kincsvadászok című filmre. A szerethető karakterekkel és izgalmakkal teli filmet a régebbi Superman, és szintén klasszikus Halálos Fegyver filmek miatt is ismerős Richard Donner rendezte, továbbá a segítségére volt még két további jól ismert figura, Chris Colombus (Harry Potter 1-2, Reszkessetek betörők) és Steven Spielberg (itt remélem nem kell mondani semmit). Most pedig annyi év kihagyás után csoda történt: Donner hivatalosan megerősítette a folytatást.

Az eredeti filmben Sean Astin és Josh Brolin azt próbálják megakadályozni, hogy az ő és barátaik szomszédságát golfpályává alakítsák, amit reményeik szerint a poros spanyol kincsestérkép segítségével fognak megakadályozni, azonban a kincskeresés akadályokkal és viszontagságokkal telinek bizonyul. A film akkoriban közepes értékeléseket kapott, de a pénztárnál szerencsére jól teljesített, és megjelenése óta kultikus státuszt ért el a filmrajongók körében.

Donner egy rövid interjúban erősítette meg a folytatás készülését: "Ezer százalék, hogy lesz folytatás, a gyerekeimet tenném rá." Azonban abban már nem volt olyan biztos, hogy az eredeti szereplőgárdát sikerül összeszedni a filmhez: "Atyaisten, erre már semmilyen gyereket nem tennék fel."

Egyelőre nem tudjuk, hogy van-e már valami valós előrelépés a projektben, de kezdetnek ez is megteszi. 

Ti mit gondoltok? Szerettétek az eredeti filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)