Hirdetés

King Kong sorozatot készít a Démonok között filmek rendezője

|

A jelentések szerint az élőszereplős projekt a Disney+-ra fog felkerülni.

Hirdetés

Moziban már többször is láthattuk a gigantikus majmot, sőt Godzillával is összecsapott már, de tévésorozatot meglepő módon még nem kapott. Rövid időn belül azonban el fognak árasztani bennünket a King Konggal kapcsolatos tartalmak, hiszen nemrég dátumot kapott a Godzilla Kong ellen folytatása, jön a Netflixre a Skull Island animációs sorozat és az Apple TV+-ra is megvalósul egy széria, méghozzá Kurt Russell és fia, Wyatt Russell főszereplésével. A Deadline jelentése szerint azonban egy másik élőszereplős sorozatra is számíthatnak a Kong-rajongók, méghozzá a Disney-nél.

A holnap értesülései alapján a King Kong sorozat a Disney+-ot célozza meg, noha még nagyon korai stádiumban van a projekt, állítólag az elkészítéséről szóló szerződéseket is csak most véglegesítették. A produkciót James Wan (Fűrész, Insidious, Démonok között) és cége, az Atomic Monster fogja támogatni, és várhatóan egy "szerializált akció-kaland-dráma lesz, amely a klasszikus szörnysztorit a modern korba helyezi, visszatérve a Koponya-szigetre, egy új Kong hajnalán."

Hirdetés

A show nemcsak King Kong mitológiájának a mélyére fog ásni, de az otthonának természetfeletti rejtélyeivel is foglalkozik majd Merian  C. Cooper eredeti könyveire és Joe DeVito új King Kong regényeire alapozva. Mindezekért Stephany Folsom forgatókönyvíró felel, aki a Paper Girls képregény-adaptációt írta az Amazon számára, valamint ő jegyzi a Toy Story 4 szkriptjét is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)