Hirdetés

Mit keres a Kingdom Hearts főcímdala Eminem új albumán?

|

Na jó, nem az egész dalt rakták fel, de az album egyik száma erre a motívumra épül.

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként érkezett a hétvégén Eminem új, Kamikaze című albuma, ahol a 45 éves rapper jól ki is osztotta a hiphop világ újdonsült fenegyerekeit.

Hirdetés

Nem tudom hány JRPG rajongó hallgat Eminemet, de ők bizonyára meglepődtek, amikor meghallották a a Kingdom Hearts főcímdalának motívumait a Good Guy című dalban. Mondjuk nem olyan könnyű felismerni a dolgot, hiszen a Illadaproducer igyekezett a lehető legjobban elbújtatni a sample-t.

Ez a Sample a Kingdom Hearts főcímdalából van. Ez az egyik legütősebb melódia, amit valaha hallottam. Pacsi a japán játékfejlesztőknek az inspirációért. Igyekeztem felismerhetetlenné tenni a vokált, de tudtam, hogy így is lesz aki felismeri.

Nem ez az első, hogy egy videojáték felbukkan a mainstream zenében, és valószínűleg nem is az utolsó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)