Hirdetés

Kingdom Hearts sorozat készülhet Disney+-ra

|

Több filmes újságíró és belsős informátor állítja, hogy már folynak a munkálatok egy animációs sorozaton, mely a Disney és Final Fantasy szereplőit állítja fókuszba.

Hirdetés

A Kingdom Hearts széria nem csak azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy már létező brandek népszerű karaktereit állította a középpontba, de története is komoly csavarokat tartogatott a játékosoknak. A harmadik rész megjelenése, és az ahhoz érkező DLC-k után még több kalandra vágyó rajongók a jelek szerint nem maradnak hoppon, ugyanis készül valami a Disney+ háza táján.

Hirdetés

Több, a szakmában dolgozó külföldi újságíró jelentette, hogy Kingdom Hearts animációs sorozat érkezik a Disney nemrég debütált streaming platformjára. Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy Sora történetét egy új formában is követhetjük majd.

"A Disney-nél már folynak a munkálatok egy Kindom Hearts sorozaton. Eredetileg a Disney szerette volna megcsinálni, de ez nem működött, így a Square Enixet kérték fel, hogy készítsen el egy pilotot Unreal Engine-nel. Ez a sorozat nagy valószínűséggel nem élőszereplős, hanem CG animált lesz. Jelenleg is zajlik a szereplőválogatás."

- írta a Twitteren Emre Kaya, a The Cinema Spot újságírója. 

Hozzá csatlakozott még jó pár iparági szakember, akik szintén hasonló értesülésekről számoltak be, sőt azzal egészítették ki, hogy jó pár színész, köztük Jim Cummings, Bill Farmer és Tony Anselmo is visszatérhetnek a Disney meséiben és a játékban megszólaltatott szerepeikhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)