Hirdetés

King's Man: A kezdetek - a második előzetes is egy izgalmas történelmi kalandot vetít előre

|

A jövőre érkező spin-offban megismerhetjük, hogyan alakult meg a Kingsman, és az alapítójával is találkozhatunk.

Hirdetés

Az első két Kingsman-film tele volt remek poénokkal, pörgős akcióval, illetve szerethető karakterekkel, így kifejezetten jó hír, hogy már csak néhány hónapot kell várnunk a következő felvonásra, ami valójában egy előzménysztori lesz. Persze a hangulat most is a régi lesz.

Hirdetés

A King's Man: A kezdetek című film a hírszerző ügynökség megalakulásához vezető rögös utat fogja bemutatni, és a modernkor helyett ezúttal az első világháború idején játszódik a cselekmény. Ralph Fiennes alakítja a szervezet alapítóját, de mellett számos jól ismert színész is feltűnik majd a mozivásznon, többek között Gemma Arterton, Charles Dance, Tom Hollander, valamint Daniel Brühl is. Gonoszokból pedig ezúttal sem lesz hiány, mivel hőseink a történelem legádázabb zsarnokai és bűnözői ellen fognak harcba vonulni, hogy megakadályozzák egy súlyos háború kitörését.

A film 2020. február 13-án debütál a mozikban. Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)