Hirdetés

Kirabolták J. J. Abrams cégének irodáját, elloptak egy eredeti Darth Vader sisakot is

|

Egy 38 éves férfi hatolt be a Bad Robot irodájába, egy bevásárlókocsival kívánta elvinni a szajrét.

Hirdetés

Ha a világ egyik legértékesebb franchise-án dolgoznánk, mi is találnánk helyet egy-két drága relikviának az asztalunkon, de ezzel együtt figyelnénk arra is, hogy ne férhessen hozzá akárki. J. J. Abrams cége, a Bad Robot Santa Monica-i irodájába a tetőn keresztül tört be egy 38 éves, Frank Herbert nevű férfi, aki, mint az a biztonsági kamerákon látszott, egy jól megpakolt bevásárlókocsival kívánt távozni.

Magával vitte volna Darth Vader forgatáson is használt sisakját, egy Rohamosztagos sisakot, és számos egyéb, ugyancsak kellékként alkalmazott tárgyat.

Hirdetés

Bár Herbert nem ütközött ellenállásba, és ahogy a rendőrök fogalmaztak, "lazán kisétált", hamar elfogták őt, a zsákmányt pedig párnák alatt találták meg. Semmi nem sérült meg, minden visszakerült eredeti tulajdonosához, az elkövetőt pedig bevitték betörés vádjával.

Korábban egyébként a Rancho Obi-Wan nevű Star Wars múzeumot is többször kirabolták: 2017-ben egy 1979-es Boba Fett akciófigura prototípusát vitték el, ami önmagában kb. 100 ezer dollárt ér. Szerencsére ez szintén megkerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)