Hirdetés

Megható képpel búcsúztatta A Hangya rendezője Kirk Douglast

|

Kirk Douglas a fiához látogatott a Marvel film forgatása alatt, amit sikerült megörökíteni. Peyton Reed most ezzel emlékezik meg az elhunyt színészlegendáról.

Hirdetés

Tegnap jött a hír, hogy 103 éves korában elhunyt Kirk Douglas, a színészóriás, ki még részese volt Hollywood aranykorának. A szakma színe java emlékezik most meg legendáról, köztük Peyton Reed is, aki a Hangya és Darázs forgatásán lefotózta a Michael Douglashez kilátogató édesapját, most pedig ezzel a képpel búcsúzik. 

Hirdetés

A tegnapi napon Michael Douglas számolt be először édesapja haláláról, emellett pedig kicsit megemlékezett arról az emberről, aki Hollywood aranykorában lett színész, mindig harcolt az igazságért, az emberi méltóságért és a békéért, ami szerinte mindenkit megillet. Azzal a mondattal zárta a sorait, amit a legutóbbi születésnapján mondott a Kirk Douglassnek: "Apa! Nagyon szeretlek és elképesztően büszke vagyok arra, hogy a fiad vagyok."

De nem csak családja búcsúzik most a színésztől, hiszen egy olyan emberről beszélünk, aki hosszú élete alatt megannyi hollywoodi művészre, sztárra, színészre és rendezőre volt hatással. Peyton Reed, A Hangya filmek rendezője egy olyan képpel emlékezett meg, amelyen az idősebb és az ifjabb Douglas látható. Utóbbi játszotta Hank Pymet a filmben és a képen épp a címszereplő ruháját öltötte magára egy tesztjelenet erejéig, ami végül kimaradt a filmből:

Sokat elárul Kirk Douglasről, hogy még száz évesen is kilátogatott egy forgatásra, hogy megnézze már rég befutott fiát munka közben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)