Hirdetés

Kis híja volt, hogy Lewis Hamilton is szerepeljen a Top Gun: Maverickben

|

A száguldó cirkusz hétszeres világbajnoka is csatlakozhatott volna Tom Cruise-hoz.

Hirdetés

Sokat köszönhet Hollywood a Top Gun: Mavericknek, hiszen ha nem valósult volna meg, akkor nem lett volna, ami bátorítsa Reese Witherspoont a Doktor Szöszi 3 elkészítésére.

Viccet félretéve tényleg óriási sikernek számít Tom Cruise új filmje és nem csak azért, mert Quentin Tarantino az egekig dicsérte, hanem azért is, mert a folytatás már a Titanicot is lenyomta bevétel szempontjából. A május végén világszerte mozikba került produkció már 1,352 milliárd dollárnál jár globálisan, viszont ha megvalósul a készítők eredeti terve, akkor ez az összeg talán még nagyobb lenne. 

Hirdetés

A hétszeres Forma-1-es bajnok, Lewis Hamilton a Vanity Fairnek adott interjújában idézte fel, hogy fiatalon megnézte az eredeti, 1986-os Top Gunt, és megrohamozta a gondolat, hogy vadászpilótának áll. Ebből persze nem lett semmi, de amikor hallott róla, hogy készül a folytatás, úgy döntött, hogy megkeresi jó barátját, Tom Cruise-t, és megkérdezi, hogy szerepelhetne-e a filmben. Ezt követően felajánlották neki álmai repülős szerepét, de pont akkor jött a lehetőség, amikor nem tudta elfogadni.

"Amikor meghallottam, hogy jön a második, azt gondoltam, hogy »Ó, Istenem, meg kell kérdeznem őt«. Azt mondtam magamnak: »Nem érdekel, hogy milyen szerepet kapok. Még söpörni is beállok, takarító leszek a háttérben«."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A terv bevált, fel is ajánlottak neki egy helyet az egyik vadászgép pilótafülkéjében, de kiderült, hogy a forgatás menetrendje pont ütközött volna a Forma-1-es szezon csúcspontjával, így arra sem lett volna ideje, hogy felkészüljön a szerepre. Hozzátette, hogy ez volt az eddigi életének legfelkavaróbb hívása, amikor megkereste Cruise-t és Joseph Kosinski rendezőt, hogy visszautasítsa az ajánlatot.

Hamiltonnak egyébként nem ez lett volna az első filmes cameója, hiszen felbukkant a Zoolander 2-ben, valamint szinkronizált a Verdák 2-ben és Verdák 3-ban. Sőt, producerként is kiveszi a részét a filmiparból, ugyanis a 2018-as The Game Changers után támogatja Kosinski következő filmjét is, amelyben Brad Pitt lesz a főszereplő - egy veterán versenyző, aki egy fiatalt mentorál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)