Hirdetés

Kiskorú elleni szexuális erőszak vádjával kell Marilyn Mansonnak szembenéznie

|

Még a korábbiaknál is komolyabb per indult most el Marilyn Mansonnal szemben.

Hirdetés

Alig pár napja derült ki, hogy peren kívüli megegyezéssel zárult Marilyn Manson és Esmé Bianco ügye (a színésznő még 2021-ben perelte be a zenészt erőszak és szexuális visszaélések miatt), máris itt az újabb botrány és az újabb per. Ezúttal ráadásul egy olyan névtelenséget kérő nő indított pert Manson (avagy Brian Hugh Warner) ellen, aki állítása szerint még kiskorú volt, mikor az énekes megerőszakolta őt.

A vádak szerint az eset még az 1990-es években történt. Nem csak Manson, hanem annak korábbi lemezkiadói, az Interscope és a Nothing Records is érintettek az ügyben, őket is beperelték. 

Hirdetés

A per tárgyát képező bűncselekmény a nő szerint 1995-ben történt, amikoris más lányokkal együtt egy turnébusznál várta Mansont egy dallasi koncertet követően. El is jutott az énekessel a buszba, ahol Manson megkérdezte és leírta az életkorukat, lakcímüket, telefonszámukat, majd közösült velük. A nő ekkor még 16 éves volt csupán, és szűz. Texas államban pedig 17 év a beleegyezési korhatár.

A peres iratok szerint a felperes az eset alatt végig nagyon félt, össze volt zavarodva és fájdalmai is voltak. Manson csak nevetett rajta, majd az aktus után közölte vele, hogy szálljon le a buszról, és ne merjen senkinek sem mesélni a történtekről, mert akkor meg fogja ölni őt is és a családját is. Az együttes egyik tagja közben végignézte az egészet.

Manson a vádak szerint később is jelentkezett, fotókat kért a lányról és a barátairól, aki egyébként közben rászokott az alkoholra és a drogokra is. Ezt követően egy New Orleans-i koncertjére is elhívta, ahol ismételten megerőszakolta - Louisianában  is 17 év a beleegyezési korhatár. Ekkor már kedves volt vele az erőszak után, az elkövetkező időszakban pedig többször is találkoztak, és ezen találkozások is erőszakkal végződtek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A felperes az állította, hogy kialakult függőségei miatt teljesen elhidegült a családjától, labilis érzelmi állapotát pedig Manson kihasználta, manipulálta, irányította őt. Állítása szerint az egészről az Interscope és a Nothing Records lemezkiadók is tudott, ezért perelte be őket is.

Korábban is több zaklatási vádat kapott Manson, de azok mind 2010 utánra datálhatók. Ez az első olyan eset, ahol az énekes karrierjének elejével kapcsolatosan indult per. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)