Hirdetés

Kiszáll a Fear the Walking Dead egyik legrégebbi szereplője

|

Alycia Debnam-Carey már az első évad óta fontos szereplője volt a The Walking Dead spin-offnak.

Hirdetés

Idén a tervek szerint véget ér a 2010 óta futó The Walking Dead sorozat, de ennek ellenére még élvezhetjük Robert Kirkman zombiapokalipszisát a képernyőkön, hiszen több spin-offja van a szériának, és egyéb projektekre is számíthatunk a jövőben.

Az egyik ilyen melléksorozat a 2015-ben indult az erősen hullámzó minőségű Fear the Walking Dead, ami viszonylag változatos sztorikkal igyekezett szórakoztatni a rajongókat, és sikerült több évadon át megtartania néhány olyan szereplőt, akik már a kezdetek óta a sztori részei voltak. A folytatás némileg spoileres lesz, szóval csak saját felelősségre olvassatok tovább!

Hirdetés

Az Alycia Debnam-Carey által alakított Alicia Clark gyakorlatilag a Fear the Walking Dead egyik főszereplője volt sok éven át, de a hetedik évadban már egy zombiharapástól szenvedett, a frissen leadott 15. epizódban pedig egy radioaktív területen maradt, hogy segítsen a túlélőknek, mert nem tudta, mennyi ideje van még hátra. Viszonylag nyitott befejezést kapott a karakter története, de a színésznő időközben tisztázta a helyzetet.

Debnam-Carey az Instagramján osztotta meg követőivel, hogy a sorozat legutóbbi, egyébként stílusosan 100. része volt az ő utolsó szereplése, mivel úgy döntött, hogy új kihívások után szeretne nézni. A színésznő egy kifejezetten hosszú írásban mondott köszönetet.

Persze a Fear the Walking Dead robog tovább, várhatóan lesz nyolcadik évad, amiben ismét szerepelhet a Kim Dickens által alakított, korábban elég nagy népszerűségnek örvendett Madison Clark, Alicia anyja.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)