Hirdetés

Kiszivárgott a Black Adam stáblistás jelenete, vigyázzatok a spoilerekre!

|

A DCEU jövőjét meghatározó képsorok szemtanúi lehetnek majd a Black Adam nézői a moziban.

Hirdetés

Mióta a szuperhősfilmeket elkezdték egységes univerzumokká gyúrni, és a produkciók szerves részévé váltak a későbbi folytatásoknak megágyazó stáblistás jelenetek, a rajongók különféle védelmi mechanizmusokat fejlesztettek ki: sokan igyekeznek már a premier napján megnézni az aktuális mozit, de ha erre nincs módjuk, akkor napokig vagy hetekig csukott szemmel közlekednek a világsztrádán, és tudatosan kerülnek minden olyan oldalt, ahol potenciálisan spoilerekbe futhatnak.

Olykor azonban megesik, hogy már a bemutató előtt fontos részletek derülnek ki, elrontva a nézők örömét, hiszen nem ugyanaz az élmény, ha tudjuk, hogy mi fog bekövetkezni, mint amikor legfeljebb csak sejthetjük, de biztosra azért nem vehetjük. Ez történt most a DCEU következő felvonásával, a Dwayne Johnson főszereplésével folytatott Black Adammel is, amelynek stáblistás jelenete utat talált a közösségi médiába egy héttel hamarabb a kelleténél. Innentől spoileresen folytatjuk, tehát akit zavar az ilyesmi, semmiképp se olvasson tovább!

Hirdetés

Természetesen a Warner azonnal akcióba lendült, és minden rendelkezésére álló eszközt bevetett a TikTokon, a Twitteren és más platformokon terjedő felvétel eltávolítására, de ez nem jelenti azt, hogy itt-ott ne futhatnánk bele esetleg a képsorok leírásába. És akkor bizony oda a meglepetés, amit azért már lehetett sejteni, ha más nem, a címszereplőt alakító Dwayne Johnson magabiztos nyilatkozatai alapján.

Bizony, Black Adam tényleg felkelti Superman érdeklődését, aki közli újdonsült riválisával, hogy jó sok idő telt el már azóta, hogy valaki miatt legutóbb aggodalom töltötte el a világot. Ráadásul Supermant változatlanul Henry Cavill alakítja, ami azt jelenti, hogy a Warner Bros. meg tudott egyezni a színésszel dacára annak, hogy őt már nem vonzotta annyira a szerep.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)