Hirdetés

Kiszivárgott a Loki sorozat második évadának trailere

|

A D23 Expo egyik látogatója nem bírt magával, és megosztotta a helyszínen készített felvételt.

Hirdetés

Szeptember 9. és 11. között zajlott le a D23 Expo, minek során a jövőre már fennállása századik évét ünneplő The Walt Disney Company számos jövőbeli projektjéről adott helyzetjelentést, miközben újakat is leleplezett, sőt mi több, összehozta első videojátékos bemutatóját is. Az ilyesféle rendezvények jellemzője, hogy az ott levetített előzetesek, klipek egy része nem publikus, azokat kizárólag a helyszínen tartózkodók szemének szánják, mindenki más pedig legfeljebb beszámolókból ismerheti meg a részleteket (lásd: A Hangya és a Darázs: Kvantumánia).

Mivel ezeket a trailereket egy későbbi időpontban fellövi a Disney a legnépszerűbb videómegosztó platformokra, értelemszerűen elvárja, hogy senki se készítsen felvételt a mobiljával, vagy ha ez mégis megtörténik, akkor azt ne hozza nyilvánosságra. Olykor azonban megesik, hogy a kérés süket fülekre talál.

Hirdetés

A TikTokra került fel, onnan pedig a Twitterre a nem éppen a legjobb szögből rögzített videó, amelyen elejétől a végéig látható a Loki sorozat új szezonjának előzetese, csupa ismerős, az első évadban már látott és megkedvelt vagy megutált karakterrel, és persze az Owen Wilson alakította Mobius M. Mobius sem hiányozhat, aki remek párost alkot Tom Hiddleston Lokijával.

Pontos premierdátum még nincs, ám valamikor jövő nyáron kiderül, hogy milyen kalamajkába keveredett ez a Loki variáns, és talán az is, hogy miként ússza meg egy darabban az új kalandot. Hat epizódjuk lesz rá az alkotóknak, hogy elmeséljenek nekünk egy szórakoztató, emlékezetes, és nem utolsósorban az MCU ötödik fázisába szervesen illeszkedő történetet. Nem szeretnénk csalódni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)