Hirdetés

Kiszivárgott a Mátrix 4 címe, ami sztoriról is sokat elárulhat

|

Az egyik stábtag úgy tűnik, hogy akaratlanul is kikotyogta a Mátrix 4 teljes címét.

Hirdetés

A Mátrix-széria télen érkező folytatásáról még mindig viszonylag keveset tudunk. A Neót játszó Keanu Reeves ugyan elárulta, hogy egy mélyebb üzenetet rejtő szerelmi történetre számíthatunk, és néhány régi szereplő visszatérése sem lesz meglepetés, ám eddig például még a film teljes címét is homály fedte.

Ezzel kapcsolatban viszont a jelek szerint itt a titkolózás vége, méghozzá a stáb egyik munkatársának jóvoltából. Shunika Terry, a produkció sminkese ugyanis nem volt elég óvatos, amikor a forgatás emlékére kapott ajándékról posztolt az Instagramra: a bejegyzéséről mentett fotón egy köszönőkártyán jól kivehető a Matrix Resurrections, azaz a Mátrix Feltámadások cím.

Hirdetés

Ha valakinek kétségei lennének, a kártyán még Lana Wachowski rendező és James McTeigue producer aláírása is ott virít, így szinte biztosra vehető, hogy valóban a hivatalos elnevezésre derült fény. S hogy mit árul ez el magáról a filmről? Nos, konkrétumokat egyelőre nem igazán, de azért lehet belőle következtetni a cselekményre. 

Íme a szóban forgó köszönőkártya:

A 2003-as Mátrix - Forradalmakban a főszereplők,  Neo és Trinity (Carrie-Anne Moss) egyaránt halálukat lelték, az viszont már rég nem titok, hogy a folytatásban mégis visszatérnek. A feltámadásra utaló alcímből így akár az is kimazsolázható, hogy az új történetben nem csupán emlékképként, vagy más forgatókönyvírói trükkel elevenednek meg. Biztosra persze nem vehetünk semmit, hiszen olyan elméletek is keringenek, melyek szerint Reeves és Moss karaktere csak a Mátrixban lendül ismét akcióba, azaz nem öltenek testet a fizikai világban.

A Mátrix 4 december 22-én kerül bemutatásra, s az addigra talán megnyitó mozik mellett már a premier napjától streamelhető lesz az HBO Maxen is, ami az év második felében hazánkban is elindul.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)