Hirdetés

Kiszivárgott a Pókember: Nincs hazaút előzetese, a Sony pánikol

|

Egy félkész trailer kezdett el keringeni a neten, és a Sony mindent megtesz azért, hogy eltávolítsa.

Hirdetés

Érdekes a Spider-Man: No Way Home, avagy a Pókember: Nincs hazaút helyzete, ugyanis bár a premier dátuma december 16., még semmit nem tudunk a történetről, nem láttunk egy trailert sem, és ez a titkolózás azt sejteti, hogy halasztásra kerül majd sor. Zsúfolt lesz az év vége: amellett, hogy dőlnek a Marvel-sorozatok a Disney+-ra, szeptemberben érkezik a Shang-Chi, novemberben pedig az Örökkévalók, ráadásul a járvány sem múlt el teljesen, így valahol érthető volna, ha átdátumoznák Tom Holland visszatérését.

Twitteren viszont felbukkant a film előzetesének egy vízjelezett, befejezetlen változata, amit a Sony villámgyorsan próbál levenni mindenhonnan, a felhasználók pedig feltölteni, ahova csak tudják.

Hirdetés

A videón az egyik VFX-művész neve olvasható, de valószínűsíthető, hogy nem ő volt a szivárogtató. 

A trükkösebb felhasználók most azzal próbálkoznak, hogy telefonnal rögzítik a képernyőt, és úgy teszik közzé (vagy azt rögzítik, ahogy valaki telefonnal rögzítette a trailert), de ez finoman szólva sem az optimális módja az előzetes megtekintésének. Azt javasoljuk, hogy várjátok meg a HD változatot; elvileg a héten zajló CinemaCon során érkezik, lehet, hogy még ma, de legkésőbb pénteken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)